Secretariele ondersteuning

Secretariele ondersteuning

Secretariele ondersteuning

De secretaresse is het visitekaartje van de organisatie. Maar waar vind je snel een goed opgeleide secretaresse? Het antwoord is MKL Management Support. Ik bied secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord. Kwaliteit en flexibiliteit zijn hierbij mijn kernwaarden. 

Is je secretaresse tijdelijk afwezig of ligt er teveel werk op haar bureau? Met mijn speciaal op maat gemaakte pakketten kan ik je de perfecte ondersteuning aanbieden en betaal je alleen voor hetgeen je daadwerkelijk nodig hebt. Tijdelijk of voor een langere periode? Alles is mogelijk! 

Ook als je het huidige secretariaat wilt helpen om zich verder te ontwikkelen ben je bij mij aan het juiste adres. Met de training effectieve secretariële ondersteuning, in combinatie met mijn mensgerichte aanpak, help ik je graag om het secretariaat nog effectiever in te richten. 

En wat als je nog geen secretariële afdeling hebt? Juist, ook dan bent je bij MKL Management Support aan het juiste adres. 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden op het gebied van secretariële ondersteuning die ik je kan bieden? Neem dan contact met mij op? Dan vertel ik het je graag!