Wat is Profile Dynamics

We kunnen ons voorstellen dat je denkt: “Ja, leuk hoor Marije en Diana, dat Profile Dy... (hoe was het ook alweer?), maar wat is dat eigenlijk?” Het is een mond vol en geen term die je dagelijks waarschijnlijk gebruikt! En dan heeft het ook nog eens met Drijfveren te maken, ook niet iets waar je elke dinsdagmiddag mee bezig bent. We gaan het simpel houden: “Waarom kom jij ’s morgens je bed uit?”
 
Waarom kom jij ’s morgens je bed uit? Die vraag hebben wij ons ook gesteld. Een van ons is meer een ochtendmens, de ander gaat juist ‘s avonds wat langer door. Maar dat bedoelen we niet. Het gaat erom wat je leuk vindt in je werk! Ben je op zoek naar resultaat, wil je scoren en je doelen bereiken? Of wil je graag zorgen dat het goed geregeld wordt voor de bewoners van het verzorgingshuis waar je werk? Stuur jij een team van hypotheekadviseurs aan? Of zorg jij ervoor dat de notulen goed en op tijd uitgewerkt wordt? En bij dat alles vind je dat nou juist zo leuk aan je werk!
Dat drijft je in je werk, je drijfveren. 
 
Profile Dynamics geeft inzicht in je drijfveren. Wat vind je leuk in je werk? Waar liggen jouw kwaliteiten? Door welke werkzaamheden bruis je van energie? Baal je dat het vrijdagmiddag is en sta je maandagmorgen te stuiteren om weer aan de slag te gaan?
Inzicht, helderheid, samenwerking en communicatie is waar het om draait in een organisatie. 
Het inzicht geeft perspectief voor de verdere persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en het verbeteren van de organisatieprestaties. Profile Dynamics maakt drijfveren, vertaald naar een zevental kleuren, van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk. Op basis van een korte en krachtige vragenlijst ontstaat een Persoonlijk Profiel.
Heb je interesse om eens in gesprek te gaan over wat jou drijft in je werk? Of wil je dit met je team gaan doen? Neem contact op, we vertellen je graag meer!
We zijn ervan overtuigd dat jij en je team en organisatie beter gaan presteren en dan vooral met de dingen die je heel leuk vindt om te doen. Waar je je bed voor uitkomt!

Kijk gerust eens op www.kas-kuppens.nl voor meer info.

  

 

Wat is Profile Dynamics