Samenwerking

Eind 2017 begon het te borrelen..... KAS KUPPENS, dat klinkt leuk.... Zouden we..... Ideeën..... Enthousiast..... 

 

Inmiddels werkt Marije al bijna 15 jaar als interimmanager en Diana gaat haar vierde jaar in. Beiden merken we dat we naast de interim klussen, die vaak in het teken staan van processen, taakverdeling en geven van structuur en rust, regelmatig trainingen geven. Vaak is dit een aanvulling op een interim klus, maar juist ook bij diverse MKB-bedrijven in de regio. We merkten dat we hier dezelfde denkwijzen in hebben, maar elkaar ook heel goed kunnen aanvullen met onze (mensen)kennis, (levens)ervaring en ‘ vlieguren’. Dit was en is een verademing! 

 

Wat gaan we nu samen doen? We hebben ons trainingsbureau opgericht: KAS KUPPENS. Daarnaast blijven we beiden actief met onze eigen bedrijven (MKL Management Support en KAS D Management).  

 

KAS KUPPENS biedt teamtrainingen op maat, we bieden niet wat de klant vraagt, maar wat hij nodig heeft. Kunnen juist hierbij de helikopter view bieden.  

Welke trainingen zijn dit? 

  • Profile Dynamics 

  • Communicatie 

  • Timemanagement 

  • En meer.... 

 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website: www.kas-kuppens.nl 

Samen in contact komen? Bel ons! 

 

We willen zichtbaar zijn, online en offline! U zult ons dan ook regelmatig tegen komen! We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen. We zijn er klaar voor, hebben er zin in!  

 

Tot ziens! 

 

Samenwerking