Heb je naast MKL Management Support nu nog een bedrijf?

Ja dat heb ik inderdaad; Kas Kuppens.

 

Waar ik met MKL Management Support mij bezig houd is het werken met de ondernemer en zijn team om processen te beschrijven, structuur aan te brengen, wie doet wat en is waar verantwoordelijk voor.

En juist met de teams is waar het idee van Kas Kuppens ontstond. We starten een traject vaak met het team of juist aan het eind van het traject en daar is de KAS KUPPENS complementair aan MKL Management Support.

 

Inmiddels werkt Marije al bijna 15 jaar als interimmanager en Diana gaat haar vijfde jaar in. Beiden merken we dat we naast de interim klussen, die vaak in het teken staan van processen, taakverdeling en geven van structuur en rust, regelmatig trainingen geven. Vaak is dit een aanvulling op een interim klus, maar juist ook bij diverse MKB-bedrijven in de regio. We merkten dat we hier dezelfde denkwijzen in hebben, maar elkaar ook heel goed kunnen aanvullen met onze (mensen)kennis, (levens)ervaring en ‘ vlieguren’. Dit was en is een verademing! 

 

Wat doen we samen? Teams trainen naar een TOP TEAM: KAS KUPPENS. Daarnaast blijven we beiden actief met onze eigen bedrijven (MKL Management Support en KAS D Management).   

 

KAS KUPPENS biedt teamtrainingen op maat, we bieden niet wat de klant vraagt, maar wat hij nodig heeft. Kunnen juist hierbij de helikopter view bieden.  

Welke trainingen zijn dit? 

  • Profile Dynamics 

  • Communicatie 

  • Timemanagement 

  • En meer.... 

 

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op onze website: www.kas-kuppens.nl 

Samen in contact komen? Bel ons! 

 

We willen zichtbaar zijn, online en offline! U zult ons dan ook regelmatig tegen komen! We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen. We zijn er klaar voor, hebben er zin in!  

 

Tot ziens! 

 

Heb je naast MKL Management Support nu nog een bedrijf?