Interim Management

Interim Management

Interim Management

De organisatie zit in een flow. De zaken gaan goed en je merkt dat de organisatie doorlopend te maken heeft met veranderingen. Of wellicht merk je juist dat de zaken op dit moment minder goed gaan. Het gevolg? De continuïteit van de corebusiness komt in gevaar. Structuur is de basis van een goed lopende organisatie. En juist als het gaat om de processen, communicatie en rust binnen de organisatie liggen er mooie kansen te wachten. Het ontbreekt je aan de tijd, en wellicht ook aan de kennis, om deze kansen op te pakken en door te voeren in de organisatie. En dat is hartstikke zonde toch? 

Wellicht heb je langdurige zieken binnen het management team? Of zijn het de interne zaken die teveel tijd en aandacht opeisen? Of groeit de organisatie zo hard dat je toe bent aan een kwalitatief hoogwaarde wervingscampagne voor nieuwe medewerkers? Dit is slechts een kleine selectie van signalen uit de organisatie waarbij ik van grote toegevoegde waarde binnen de organisatie kan zijn. 

Met mijn doelgerichte aanpak gaan wij samen direct aan de slag. Geen dikke rapporten maar direct aanpakken en stappen zetten. De resultaten zijn snel zichtbaar, de organisatie groeit door naar een nog hoger niveau. 

wil je samen met mij deze stap zetten? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.