Teamoptimalisatie

Teamoptimalisatie

Ook zo druk met brandjes blussen?

Heeft u het gevoel dat u overloopt? Voelt de stress letterlijk op uw schouders, u slaapt slecht, kortom het is tijd voor verandering!

Groeit uw organisatie te snel en bent u daarom grip kwijtgeraakt. Of dreigt u juist in de rode cijfers te belanden doordat u druk bent met de verkeerde zaken. Denk aan een overvolle agenda/mailbox, werknemers die van alles vragen, langdurig zieken en ga zo maar door.

Herkent u zich in bovenstaande, dan gaan wij er samen voor zorgen dat er weer rust komt.

We gaan overzicht brengen in de werkzaamheden die er liggen. Overzicht creëren in de agenda/mailbox aan de hand van een timemanagement training. We lichten aan de hand van een aantal vragen de backoffice door. De investering van slechts een paar uurtjes levert u direct ruimte op. Zodat u weer kan doen waar u goed in bent.

Geen dik strategisch rapport maar handen uit de mouwen en aanpakken dat is wat u krijgt als we samen de backoffice gaan aanpakken.

Ik bied u een gratis backoffice scan aan. Hiervoor stel ik u een aantal doelgerichte vragen en aan de hand daarvan kan ik u aangeven waarbij uw organisatie geholpen kan worden.

Wilt u ook weer rust op de werkvloer door zaken op facilitair- backoffice- en operationeel niveau goed te organiseren? Ik drink graag een kop koffie met u, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Alstublieft dit is wat ik u kan bieden, hoe waardevol voor u als ik deze kennis met u mag delen.